További információk

Cascade klímát vásárolni okos választás!

A háztartásokban felhasznált energia háromnegyedét az otthonunk fűtésére és hűtésére használjuk el. A megfelelően kiválasztott jó minőségű légkondicionáló rendszer nem csak a kényelmét szolgálja, de itt adódik a legnagyobb lehetőség kiadásaink lefaragására, illetve a karbonlábnyom csökkentésére is. A Cascade klímaberendezések kompromisszumok nélkül segítenek ebben, legyen szó hűtésről vagy fűtésről.

A Cascade légkondicionáló készülékeket a Gree Electric Appliances Inc., a világ egyik legnagyobb légkondicionáló gyártó vállalata állítja elő a gyár prémium termékeként. A Cascade berendezések minőségéről 570 teszthelyiség és laboratórium, 8000 fejlesztőmérnök, és 52 kutatás-fejlesztési központ gondoskodik. Mindez lehetővé teszi, hogy 5 év garanciát kínáljunk a Cascade klímaberendezésekhez. A gyors garanciális szolgáltatást mindenre kiterjedő, jelentős alkatrész készlet is segíti.

A kiváló ár-érték arányú Cascade légkondicionáló berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat.

A berendezések ózonbarát R410a hűtőközeggel üzemelnek, és a világ vezető klímagyártói által is használt energiatakarékos kompresszorokkal készülnek. A szakértők és szerelők, ill. felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú.

A Cascade légkondicionáló berendezések biztosítják Önnek mindazokat az előnyöket, melyeket a legrangosabb klímák nyújtanak: naprakész technológia, kiváló minőségű, hosszú élettartamú alkatrészek, a legmesszemenőbb elvárásokon is túlmutató energiatakarékosság, csendes működés, egészséges levegőminőség.

A Cascade klímaberendezések kizárólagos importőre a Friotech Kft., aki a Gree termékek egyik legrégebbi hivatalos gyári importőre Magyarországon. A Friotech Kft. a világ egyik legjelentősebb márkájának, az LG klímaberendezéseknek a nagykereskedelmét is ellátja hazánkban.

Cascade kínálatunkban az oldalfali split típusú berendezések mellett megtalálhatóak a szabadon összeállítható multi (Free Match) készülékek is, melyek képesek egyetlen kültéri egységgel telepítve akár 5, vagy több helyiség együttes klimatizálására is. Az inverteres multi rendszer alkalmazása kisebb helyigénnyel bír, miközben többféle kivitelű (oldal-
fali, kazettás, stb.), külön-külön szabályozható beltéri egységekkel üzemeltethető.

Kínálatunkban megtalálhatók az álmennyezeti kazettás készülékek is, melyek kiválóan alkalmasak nagyobb légterű helyiségek légkondicionálására egyenletes és komfortos légelosztásuknak köszönhetően.

A készülékeink esetében alkalmazott inverter technológia folytán jelentős energiamegtakarítás érhető el, mivel az elektromos fogyasztás mindig alkalmazkodik a szükséges hűtő-, vagy fűtőteljesítményhez. Az inverter technológia így hozzájárul a komfortérzet növeléséhez is. Mindemellett a berendezések hihetetlenül csendesek, és a hőmérsékletet ingadozás nélkül a beállított szinten tartják.

 

Termékválaszték – lakossági készülékek

FUNKCIÓK U CROWN VIOLA PRO VIOLA COZY PRO CHANGE PRO
Cold Plasma
légtisztító
rendszer
8 °C-os
temperálás
Wifi
„I feel”
funkció
G10 inverter
Automatikus
tisztítás
1 W Standby
funkció

CASCADE powered by GREE

 

TELJESÍTMÉNY U CROWN VIOLA PRO VIOLA COZY PRO CHANGE PRO
2,6 kW
3,5 kW
5,3 kW
7,1 kW

Természetesen tiszta levegő

a Cold Plasma technológia segítségével

A Cascade légkondicionálók nem csak a megfelelő hőmérséklet kialakításában segítenek, hanem a levegő káros anyag tartalmának csökkentésével is hozzájárulnak családja egészségéhez.

A Cold Plasma technológia használatával a kockázatot jelentő influenza és egyéb vírusok jelenléte is lényegesen csökken a levegőben, hatékonyan hozzájárulhat a légúti betegségek kialakulásának megelőzéséhez. Az allergiában szenvedők tüneteit is enyhítheti, mivel képes a szoba levegőjében nagy mértékben csökkenteni az irritáló pollenek számát.

Cold Plasma ionizátor

Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja

azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Sterilizáció

Megakadályozza a levegőben lévő baktériumok és spórák szaporodását. A folyamat során az ionizátor elpusztítja ezeket, és megtisztítja otthona levegőjét. Így kellemesebben és zavartalanul töltheti mindennapjait.

Szagok

Az aeroszolok által kibocsátott gázokat és egyéb szerveseredetű szagokat az aktív oxigén molekulák segítségével gyorsan megszünteti, ezzel is csökkenti azok kellemetlen, esetenként káros hatását.

Auto Clean

Kikapcsolás után a klímaberendezés tovább üzemel, ezzel kiszárítja a belső részekből a nedvességet, így megakadályozza a penész és a kellemetlen szagok kialakulását.