További információk

Cascade klíma – a 4 évszak legjobb választása

A háztartásokban felhasznált energia háromnegyedét az otthonunk fűtésére és hűtésére használjuk el. A megfelelően kiválasztott jó minőségű légkondicionáló rendszer nem csak a kényelmet szolgálja, hanem ezáltal lehetőség adódik kiadásaink lefaragására, illetve a karbonlábnyom csökkentésére is. A Cascade klímaberendezések kompromisszumok nélkül segítenek ebben, legyen szó hűtésről vagy fűtésről.

A kiváló ár-érték arányú Cascade légkondicionáló berendezéseket azoknak ajánljuk, akik ragaszkodnak a magas minőséghez, ám nem kívánják megfizetni a világmárkák által kért felárat. Ráadásul 5 év garanciával kínáljuk a Cascade készülékeket. A gyors garanciális szolgáltatást mindenre kiterjedő jelentős alkatrészkészlet is segíti.

Modelljeink a mai kor követelményeinek jobban megfelelő R32 hűtőközeggel működnek, és a világ vezető márkái által is használt energiatakarékos iker forgódugattyús kompresszorokkal készülnek. Az R32 gáz nem károsítja az ózonréteget, és az üvegházhatást okozó tényezője is egyharmada a korábban használt gázokénak. A szakértő szerelők, ill. a felhasználók visszajelzéseiből kitűnik, hogy mind a klímák minősége, mind pedig a szerelhetősége kiemelkedő színvonalú.

Egy Cascade légkondicionáló berendezés számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel eddig csak a legdrágább készülékeknél találkoztunk. WiFi segítségével távolról is programozható, beépített hűtőközeg szivárgás érzékelője rendkívül biztonságossá teszi, 4 in1 szűrője egészséges levegőminőséget biztosít, „I feel” funkciója a szobahőmérséklet személyre szabott beállítását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével, csak hogy a legfontosabbakat említsük.

Ma már egyáltalán nem számít luxusnak a klímakészülékkel való fűtés. A Cascade klímaberendezések gondos tervezésüknek és kiváló minőségüknek köszönhetően képesek gazdaságilag racionális megoldást kínálni a helyiség fűtésére akár -22°C-os külső hőmérséklet esetén is.

A Cascade klímaberendezések kizárólagos importőre a Friotech Kft., aki a világ egyik legjelentősebb márkájának, az LG klímaberendezéseknek a nagykereskedelmét is ellátja hazánkban, valamint a Gree termékek egyik legrégebbi hivatalos gyári importőre Magyarországon.

Cascade kínálatunkban az oldalfali split típusú berendezések mellett megtalálhatóak a szabadon összeállítható multi (Free Match) készülékek is, melyek képesek egyetlen kültéri egységgel telepítve akár 5, vagy több helyiség együttes klimatizálására is. Az inverteres multi rendszer alkalmazása kisebb helyigénnyel bír, miközben többféle kivitelű (oldalfali, kazettás), külön-külön szabályozható beltéri egységekkel üzemeltethető.

A készülékeink esetében alkalmazott inverter technológia folytán jelentős energiamegtakarítás érhető el, mivel az elektromos fogyasztás mindig alkalmazkodik a szükséges hűtő-, vagy fűtőteljesítményhez. Az inverter technológia így hozzájárul a komfortérzet növeléséhez is. Mindemellett a berendezések hihetetlenül csendesek, és a hőmérsékletet ingadozás nélkül a beállított szinten tartják.

CASCADE powered by GREE

Természetesen tiszta levegő

a Cold Plasma technológia segítségével

A Cascade légkondicionálók nem csak a megfelelő hőmérséklet kialakításában segítenek, hanem a levegő káros anyag tartalmának csökkentésével is hozzájárulnak családja egészségéhez.

A Cold Plasma technológia használatával a kockázatot jelentő influenza és egyéb vírusok jelenléte is lényegesen csökken a levegőben, hatékonyan hozzájárulhat a légúti betegségek kialakulásának megelőzéséhez. Az allergiában szenvedők tüneteit is enyhítheti, mivel képes a szoba levegőjében nagy mértékben csökkenteni az irritáló pollenek számát.

Cold Plasma ionizátor

Olyan elektrosztatikus szűrő, amely először polarizálja a szennyeződéseket majd elektrosztatikus úton eltávolítja

azokat. Csökkenti a szállópor részecskék koncentrációját. A plazma nem csak a mikroszkopikus porrészecskéket távolítja el hatékonyan a levegőből, hanem a cigaretta füstöt, szagokat, atkákat, baktériumokat és polleneket is.

Sterilizáció

Megakadályozza a levegőben lévő baktériumok és spórák szaporodását. A folyamat során az ionizátor elpusztítja ezeket, és megtisztítja otthona levegőjét. Így kellemesebben és zavartalanul töltheti mindennapjait.

Szagok

Az aeroszolok által kibocsátott gázokat és egyéb szerveseredetű szagokat az aktív oxigén molekulák segítségével gyorsan megszünteti, ezzel is csökkenti azok kellemetlen, esetenként káros hatását.

Auto Clean

Kikapcsolás után a klímaberendezés tovább üzemel, ezzel kiszárítja a belső részekből a nedvességet, így megakadályozza a penész és a kellemetlen szagok kialakulását.

I set funkció

Csak egy gombra van szükség. Ezen gomb megnyomásával a készülék a memóriában elmentett felhasználói beállításoknak megfelelően működik.

8°C-os temperálás

Téli időszakban fagyvédelmi temperálásra is alkalmas a berendezés azáltal, hogy ebben az üzemmódban 8°C-os hőmérsékletet tud biztosítani jelentős energiamegtakarítás mellett.