Cégtörténet

A CASCADE klímaberendezések a minőségben kompromisszumot nem kötő, de kedvező árú légkondicionálóra vágyó fogyasztóknak készültek. Ezt támasztja alá, hogy a termékek jó műszaki jellemzőinek, valamint kiváló ár-érték arányuknak köszönhetően kedvező piaci fogadtatásban részesülnek világszerte.

A készülékeket a kínai Gree Electric Appliances Inc. állítja elő, amely a világ legnagyobb specializált lakossági klímagyártója.

A berendezések egytől-egyig környezetbarát R410A-s hűtőközeget tartalmaznak. Ügyfeleink elégedettek a klímák minőségével, a meghibásodási arány meglepően alacsony, kevesebb, mint 0,2 %.

A termékek jó műszaki jellemzőiből és a javítandó készülékek számából kiindulva lehetőség van a garanciális időszak meghosszabbítására, s így az eredeti 2 éve időtartam 3 évvel kibővül, tehát összesen 5 év garanciát vállalunk az általunk beszerelt és karbantartott CASCADE klímaberendezésekre. CASCADE  berendezések a magyarországi piacra 2010-ben kerültek bevezetésre a felhasználók maximális elégedettségével.