Klímatelepítés a szakértőtől

Közelednek a forró, hosszú nappalok, és sokat kell otthonunkban tartózkodnunk. A lakás levegőjét nem csak a hőérzet miatt érdemes légkondicionálni, hanem a levegő tisztítása érdekében is.
Gondoljon a forró nyári időszakra, és gondoskodjon előre a nyári jó levegőről otthonában!

Az Airconenergy csapatával 15 éves szakmai tapasztalattal, képzett szakemberekkel vállaljuk klímája üzembe helyezését Székesfehérváron és vonzáskörzetében.

Segítünk a megfelelő készülék kiválasztásában, kiszállítjuk és szakszerűen beszereljük otthonában. Megmutatjuk Önnek a készülék helyes használatának lépéseit is, és átadjuk a garancialevelet. A továbbiakban az általunk felszerelt készülékek garanciális és garancián túli javítását és karbantartását is mi végezzük.

Van 6 érvünk, amiért érdemes minket választani, ha klímáról van szó:

Szakértelem

Nálunk nem csak klímát vásárol, hanem egy hosszútávú együttműködés kezdődik köztünk, mert a karbantartást, garanciális és garancián túli meghibásodások javítását is saját szakemberrel végezzük.
Nem kell aggódnia, hogy nem talál szakembert, mert nem csak a klímszerelést, de annál jóval többet nyújtunk. Jó példa a szolgáltatásunk előnyeire, hogy a garanciális időszakon belül igyekszünk mindenkit értesíteni a karbantartás esedékességéről, így Önnek csökken a kockázata, hogy elveszítse a készüléke garanciáját.

Folyamatosan gondoskodunk ügyfeleinkről

Mi kizárólag az általunk telepített és szervizelt berendezések javítását, karbantartását vállaljuk így tudjuk a saját ügyfeleinknek biztosítani magas színvonalon a szolgáltatásainkat.

Nálunk a szakmai fejlődés állandó érték

Szakembereinket folyamatosan képezzük, így a berendezések javításával, műszaki specifikációival kapcsolatban naprakész információkkal rendelkeznek.

Minőségi termékkínálatot alakítottunk ki, hogy a legjobb megoldást adjuk ügyfeleinknek

Több mint 10 éve ugyanazokkal a márkákkal dolgozunk, mert ezek a márkák megbízhatónak, strapabírónak bizonyultak. Ugyanez igaz a beszállítóink nagy többségére. Ezeknél a márkáknál biztosított a megfelelő műszaki háttértámogatás.

Teljeskörű szolgáltatás ügyfeleink kényelméért

Cégünknél az általunk forgalmazott valamennyi berendezés beüzemelését saját magunk elvégezhetjük, nem kell hozzá külsős partnert bevonnunk, ami azt bizonyítja, hogy nagykereskedő partnereink is megbíznak szakmai hozzáértésünkben.

A munkánk egyik jellemzője a higiénia betartása és a tisztaság, ami most kiemelten fontos

Különösen ügyelünk a tisztaságra, a higiéniára a telepítés közben. Szakembereink korszerű, minőségi szerszámokat használnak munkájuk során, és csak a legszükségesebb szerelési hulladékkal dolgoznak.

“Évek óta az Air Con Energy által felszerelt Cascade hűtő-fűtő klímát használjuk az irodánkban. Rendszeresen kapunk tájékoztatást a karbantartások esedékességéről, semmi gondunk nincs a készülékkel, csupán ki-, és bekapcsoljuk, ami a legnagyobb segítség egy iroda működtetéséhez. Köszönjük!”

Poór Dénes, Gárdony Coworking

A jelenlegi, nehezített életmódunk hamarosan a forró, nyári napokban fog zajlani a négy fal között. Gondoskodjon most otthona légkondicionálásáról, hogy még ebben a szezonban hozzájusson készülékéhez és üzembe is tudja helyeztetni azt!

Csupán néhány információra van szükségünk, és tájékoztató ajánlatot készítünk Önnek. Töltse ki a kérdőívünket, hogy minél előbb megkaphassa ajánlatunkat: